Avdelningar » Marknadsföring och försäljning

Vill du kunna skriva och delta i diskussioner på forumet? Du behöver då vara medlem på Grossist.se och vara inloggad. Vem som kan vara medlem och hur du blir medlem kan du läsa om på sidan Bli medlem.

Hjälp med logistiken? Har du ett växande företag?

info@jlog-import.se

2017-10-25, 10:29


Har du ett fåmansföretag som växer? Räcker inte tiden till för att både sälja och sköta orderhanteringen? Då kanske vi kan vara till hjälp.

Vi letar efter små växande företag som sysslor med varuhandel : vi har tillgång till bra och billiga lokaler samt kunnig personal på plats. Låt oss lagra och hantera ert gods så att ni kan lägga fokus på att sälja och växa. Vi kan hantera de flesta godstyper och försändelsestorlekar : allt från paket till containerlossningar.

Vi har tillgång till mycket prisvärda lokaler i Arboga som ligger 30 minuter från västerås, eskilstuna och örebro. Så logistiskt sett är det ett väldigt bra läge.
Vi kan hjälpa er med all typ av logistisk verksamhet från att köpa in emballage, frakter, lagra in, plocka, packa och skicka era kundordrar.

Då vi själva jobbar i detta segmentet så vet vi hur viktig just logistikfunktionen är för ett företags rykte hos kunden. Vi ser till att oavsett så har vi folk på plats som sköter det dagliga så att ni aldrig behöver oroa er för att få ut godset samma dag eller ta emot ankommande - det löser vi så att ni kan fokusera på att få ert företag att växa ännu mer. Vi ser gladeligen ett långvarigt samarbete där vi båda frodas och kan växa tillsammans.

Vill ni ha hjälp med systemlösningar kan vi hjälpa er där också. Vi kan även erbjuda flera säljkanaler som vi redan själva arbetar med.

Hör gärna av er på mail till info@arbogalogistik.se med vad ni har för behov, så kan vi skräddarsy en lösning som passar just er.

Väl mött! Mvh. Jens B