Medlemsförmåner

Grossist.se har en mängd förmånliga avtal med leverantörer inom transport, kontor och ekonomi som Grossist.se kan erbjuda medlemmar på Grossist.se. Nuvarande samarbetspartners och vad de kan erbjuda dig kan du se nedan.

Du kan anmäla ditt intresse för att få del av medlemserbjudandet här.

DHL är ett värdsledande transport- och logistikföretag. Som medlem hos Grossist får du ta del av ett av marknadens förmånligaste transportavtal av DHL Freights tjänster.

DHL Freight erbjuder inrikes- och utrikestransporter på väg och järnväg med hög precision och spårbarhet. För att möta företags och konsumenters krav på snabba och pålitliga e- handelstjänster har DHL Freight utvecklat e-handelstjänster mot privatpersoner såväl inrikes som utrikes.

Läs mer om DHL på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från DHL

Som medlem hss Grossist får du ta del ett väldigt förmånligt avtal hos DHL Freight.

Erbjudandet kan endast utnyttjas av nya kunder hos DHL efter godkänd kreditprövning.

Intresseanmälan

Toborrow är crowdlending av företagslån. Vår plattform erbjuder ditt företag ett modernt och bekvämt sätt att låna pengar. Som ett alternativ till bankerna erbjuder vi en enkel, trygg och flexibel låneprocess där allt sker helt utan traditionella mellanhänder.

En enkel process där du som företag bestämmer löptid och amorteringstakt. Vi erbjuder företagslån upp till 5 000 000 kr. Notera att ditt företag måste vara ett aktiebolag och att omsättningen ska överstiga 1 miljon kronor.

Låt våra tusentals medlemmar hjälpa just ditt företag!

Läs mer om Toborrow på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Toborrow

Medlemserbjudandet ger dig som företag upp till 25% i rabatt på uppläggningsavgiften

Erbjudandet kan endast utnyttjas av nya kunder hos Toborrow.

Intresseanmälan

Rajapack AB har ett stort urval av smarta och enkla förpackningslösningar och maskiner. De har det mesta inom lådor, tejp, bubbelplast och påsar. Deras emballagespecialister finns där för dig - alltid tillgängliga för rådgivning och vägledning av emballage - via telefon, email eller personligt besök.

Rajapack finns i femton länder i Europa med 1.600 anställda.

Kontakta gärna Rajapack på 010 - 33 08 200.

Läs mer om Rajapack på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Rajapack

Rajapack NR 1 . på emballage i Europa.

Alla nya kunder erbjuds 15 % extra rabatt på alla beställningar ur standardsortiment*! Med 2.300 produkter på lager, levereras dina varor inom 24/48 timmar. Beställer du för över 2.000 kronor levereras dina varor fraktfritt.

* Erbjudandet kan endast utnyttjas av nya kunder hos Rajapack.
Rabatten gäller endast vid beställning av standardsortiment (ej maskiner eller lagerutrustning).
Kan ej kombineras med andra erbjudanden och prislistor.

Erbjudandet kan endast utnyttjas av nya kunder hos Rajapack.

Intresseanmälan

Karlholm-Logistics erbjuder 3-partslogistik som exempelvis Pack/plock, administration, containerlossning, transport, bud, mm.

Karlholm-Logistics strävar efter att sätta en riktigt hög standard inom tredjepartslogistik i Sverige. Vår vision är att erbjuda dig som kund, service i världsklass. Vårt flexibla arbetssätt är resultatet av vårt stora kundfokus där vi jobbar för att alla olika verksamheters behov ska tillgodoses på bästa sätt.

Våra lokaler erbjuder en toppmodern och trygg förvarning med god tillgänglighet. Det är lika viktigt för oss, som för dig, att dina saker är i tryggt förvar. Lokalerna är tempererade och vi har lagt stor vid i att de är rena och torra. Våra lokaler är videoövervakade med inspelning dygnet runt, alla dagar i veckan!

Läs mer om Karlholm-Logistics på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Karlholm-Logistics

Vi står för integreringskostnader mot vårt WMS-system till ett värde av 10 000 kr ex moms.

Vi står även för 5 000 kr ex moms i fraktkostnader vid en lagerflytt till oss.

Erbjudandet kan endast utnyttjas av nya kunder hos Karlholm-Logistics.

IntresseanmälanFör de medlemmar som inte vill missa några affärer och då vill att någon svarar i er telefon och samt tar ett meddelande när ni inte hinner, har vi förhandlat fram ett prova på erbjudande från iTell. Erbjudandet innebär att du nu helt riskfritt och utan bindningstid kan prova deras svarstjänst gratis!

Om iTell - Din Telefoniresurs

iTell har varit verksamma sedan 2002 och är ett väletablerat företag i Telecombranschen. Vi är specialiserade på inkommande telefonsamtal och tillhandahåller allt från enkla svarstjänster till heltäckande kundtjänstuppdrag. Växande konkurrens inom alla branscher gör det viktigare än någonsin att vårda sina kundrelationer. Kunderna letar sig snabbt vidare till nästa företag om man inte får svar eller om man möts av oändliga telefonköer och knappval. Våra svarstjänster gör det möjligt att fokusera på kärnverksamheten, minska kostnaderna samt även garantera att kunderna alltid får ett svar när de ringer

Läs mer om iTell på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från iTell

Prova på erbjudande för Grossist.se medlemmar:

Prova på erbjudande för Grossist.se medlemmar:

 • Prova på iTells svarstjänst under 1 månad helt utan kostnad.
 • Fast kostnad = 0 kr (värde 350 kr med Grossist.se avtal).
 • 15 fria minuter, (motsvarar ca 20 samtal, då normalsamtalet tar 40 sekunder, värde ca 205 kr med Grossist.se avtal)

Fortsätt efter erbjudandeperioden. Betala enligt Grossist.se avtalspriser som är 350 kr/mån + samtalstaxa 13,70 kr/min.

Det här betyder att du kan prova iTells svarstjänst helt kostnadsfritt upp till ca 20 fria samtal och därefter endast betala för den rörliga avgiften som är avtalad till 13,70 kr per minut (i genomsnitt 9,00 kr/samtal).

Vill du inte fortsätta efter att du provat, så säger du enkelt upp tjänsten.

Info/priser

Grossist.se avtal med iTell svarstjänster ger dig:

 • uppläggningsavgift: erbjudande 0 kr ord. Grossist.se pris 495 kr (iTell ord pris från 1995 kr)
 • meddelanden SMS/mejl: 0 kr
 • månadsavgift: 1:a månaden fritt sen 350 kr (iTell ord pris 495 kr)
 • rörlig avgift per samtal kl 07-18: 13,70 kr per 60 sekunder (iTell ord pris 19,99)
 • rörlig avgift per samtal övrig tid: 40,00 kr per 120 sekunder (iTell ord pris 50,00)

Erbjudandet kan endast utnyttjas av nya kunder hos iTell.

Intresseanmälan

Expofy är ett fullservice företag inom expobranschen. Vi erbjuder allt inom mässor, event, butiksreklam och företagsexponering.

I vår webshop www.expofy.se får du enkelt överblick över marknadens utbud av premiumprodukter. Här får du snabb info om utseende, mått och priser på samtliga standardprodukter. Självklart gör vi mycket mer än vi kan visa i vår webshop.

Betrakta den som ett skyltfönster till expovärlden. Hittar du inte det du söker, behöver du andra mått eller bara vill diskutera möjliga lösningar så tveka inte - kontakta oss!

Hög kvalitet, snabba leveranser och personlig service till riktigt låga priser är vårt motto. Det är just därför Expofy - kort och gott – är marknadens bästa leverantör av expomaterial.

Välkommen med din offertförfrågan!

Läs mer om Expofy på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Expofy

Medlemmar på Grossist.se erhåller storkundsrabatt mellan 10-25 %.

Erbjudandet kan endast utnyttjas av nya kunder hos Expofy efter godkänd kreditprövning.

Intresseanmälan

Vi hjälper företag att växa

Kronan Finans är ett registrerat finansbolag hos finansinspektionen vars nisch är att vara specialister inom finansiella tjänster som förbättrar rörelsekapital.

Vi är experter på hantering och framförallt värdering av kundfordringar.

Utöver fakturaköp tillhandahåller vi våra kunder med finansiella tjänster som fokuserar på tillväxt, lönsamhet och rörelsekapital.

Gemensamt för alla våra tjänster är att vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar med fokus på tillväxt och långsiktiga relationer.

Läs mer om Kronan Finans på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Kronan Finans

Som kund hos Grossist.se kan ni sälja fakturor för ENDAST 2,6 % + 29 kr per faktura alternativt använda Kronan Finans prisgaranti.

Kronan Finans prisgaranti:

Mot uppvisande av befintligt avtal så garanterar vi en sänkning med upp till 10% på er befintliga prisbild.

Erbjudandet kan endast utnyttjas av nya kunder hos Kronan Finans efter godkänd kreditprövning.

Intresseanmälan

Grundat 1797 är Hecksher ett speditionsbolag med lång erfarenhet, som utöver sin verksamhet i Sverige även har kontor i Danmark, Norge, Finland & Polen. Tillsammans med våra globala partners erbjuder Hecksher transportlösningar inom sjö, flyg, tåg, bil samt lagerhållning.

Att leverera optimala transportlösningar kräver både flexibilitet och professionalism. Detta tillsammans med ett starkt engagemang och personlig service gör att Hecksher står väl rustade att hantera era försändelser.

Välkommen ombord Hecksher – Logistiktjänster sen 1797

Läs mer om Hecksher på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Hecksher

Medlemserbjudandet ger dig ramavtalspriser med storkundsrabatter.

Erbjudandet kan endast utnyttjas av nya kunder hos Hecksher efter godkänd kreditprövning.

Intresseanmälan

Som Sveriges största oljebolag tar vi ett stort ansvar för att spara på miljön. Därför jobbar vi med vindkraft, rapsolja, tallolja, etanol och biogas. Redan idag släpper våra raffinaderier ut 40% mindre koldioxid än genomsnittsraffet i Västeuropa. Om du kör på diesel tankar du såklart ACP Diesel hos oss. Den håller motorn ren, vilket sänker bränsleförbrukningen och minskar utsläppen.

Välkommen till våra 400 stationer. Som du säkert sett har många av dessa fått en ansiktslyftning. Våra nya, ljusa stationer har kaffe av baristaklass. Välj mellan espresso, cappuccino eller latte. Till det en färskpressad juice och nybakat bröd. Från vår freshfoodmeny kan du välja bland fräscha sallader, wok och andra hälsosamma rätter.

Våra stationer hitta du på vår hemsida.

Läs mer om Preem AB på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Preem AB

Preem företagskort.

Nu har du som medlem hos Grossist.se möjlighet att ta del av ett mycket förmånligt erbjudande gällande rabatter på bl.a. drivmedel. Grossist.se har slutit ett avtal för sina medlemmar som ger dig rabatter enligt nedan.

Pumppris

 • Diesel 50 öre/liter
 • Bensin 35 öre/liter
 • E85 35 öre/liter
 • Tvätt & tillbehör 10 %

Listpris

 • Diesel 80 öre/liter
 • Bensin 50 öre/liter
 • E85 50 öre/liter
 • Tvätt & tillbehör 10 %

Din rabatt på drivmedel dras från Preems aktuella listpris för företagskunder.

Listpriset gäller oavsett var i landet du tankar och oavsett vilket pris den stationen visar på stolpen. Tycker du att det här låter som ett erbjudande du gärna vill ta del av – kontakta Grossist.se Efter sedvanlig kreditkontroll har du ditt/dina tankkort efter ca 1 vecka.

Vi vill hälsa dig välkommen som kund hos Preem.

Även nuvarande kunder hos Preem kan ta del av detta erbjudande genom att bli medlem hos Grossist.se.

Intresseanmälan

Business Check, som är en del av i Bisnode koncernen, erbjuder standardiserade eller specialanpassade affärslösningar utefter varje kunds unika behov och förutsättningar. Våra tjänster är präglade av nytänkande, engagemang och kvalité och är tillgängliga överallt där våra kunder verkar, t ex. via webben, mobilt eller integrerat i kundens egna system.

Läs mer om Business Check på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Business Check

Medlemserbjudandet ger dig i snitt 40 % rabatt på bruttopriset för kreditupplysningar.

Erbjudandet kan endast utnyttjas av nya kunder hos Business Check efter godkänd kreditprövning.

Intresseanmälan

Svea är en finansiell företagsgrupp inom kredithantering och är ledande i Sverige inom fakturaadministration och e-handelsbetalningar. Koncernen omsätter 1068 miljoner kr och sysselsätter idag 645 personer.

Genom att erbjuda effektiv kredithantering tillsammans och fakturering som resulterar i snabbare tillgång till utestående fordringar hjälper Svea sina kunder att förbättra sin likviditet samt maximera fokuseringen på den egna verksamheten och bidrar därmed till att öka kundernas lönsamhet.

Här är de tjänster vi erbjuder:

FAKTURA

 • Svea köper fordran
 • Utbetalningar sker dagen efter leverans
 • Betalningsvillkor mot kund är 14 dagar
 • Välj hur fakturan skickas till kunden

DELBETALA

 • Svea köper kreditrisken och gör utbetalning dagen efter leverans
 • Uppläggningsavgift, aviavgifter och eventuell ränta debiteras slutkund
 • Transaktionsavgift är den avgift vi debiterar er för att köpa fordran

KORT

 • Ta betalt mot VISA & Mastercard
 • Stöd för American Express & Diners
 • Multivalutafunktion
 • Mobilanpassad betalsida
 • PCI-certifierade

Läs mer om SveaWebPay på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från SveaWebPay

Prislista

E-handelspaket faktura och delbetala”

Paketet innehåller faktura och delbetalning för e-handel.
Startavgift:1 495 kr
Månadsavgift:0 kr
Transaktionsavgift:se nedan

E-handelspaket faktura, delbetala och kort

Paketet innehåller faktura, delbetala och kort för e-handel.
Startavgift:2 495 kr
Månadsavgift:195 kr
Transaktionsavgift:se nedan

Multikanalspaket faktura, delbetala och kort

Paketet innehåller faktura och delbetalning för både e-handel och traditionell handel samt kortbetalning för e-handel.
Startavgift:3 495 kr
Månadsavgift:195 kr
Transaktionsavgift:se nedan

Transaktionsavgifter

Faktura:9,90 kr + 1,95 %
Delbetala:0,00 % - 1,00 %
Kort:1,90 kr

Erbjudandet kan endast utnyttjas av nya kunder hos SveaWebPay efter godkänd kreditprövning.

Intresseanmälan

C4Media är en av Sveriges största leverantör av E-handelssystem. Med flera års erfarenhet och 100 tals kunder säljer C4Media en stabil egenutvecklad webshop som är smidig och lättarbetat till en engångskostnad. Hos C4Media binder du inte upp dig med onödiga månadskostnader, utan hos C4Media blir du en ensam ägare av din webshop.

C4Media har också moduler för grossistlösningar, kopplingar till VISMA, Specter m.m.

Läs mer om C4Media på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från C4Media

Medlemserbjudandet ger dig 20% rabatt på c4medias e-handelslösning.

Prisexempel

Normalt pris

 • E-butik Brons: 9 000 kr
 • E-butik Silver: 14 900 kr
 • E-butik Guld: 19 900 kr

Medlemmar på Grossist.se betalar

 • E-butik Brons: 7 200 kr
 • E-butik Silver: 11 920 kr
 • E-butik Guld: 15 920 kr

Erbjudandet kan endast utnyttjas av nya kunder hos C4Media efter godkänd kreditprövning.

Intresseanmälan

Office Depot är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag, med försäljning via butiker, internet och direktförsäljning över hela Sverige. Med våra 46 butiker har vi den största butikskedjan inom vår bransch. Tillsammans i Sverige har vi cirka 400 anställda.

Office Depot - Kontorets one-stop-shop

En leverantör är givetvis bättre än fem! Utöver all tänkbart kontorsmateriel kan vi även hjälpa till med skräddarsydda skrivarlösningar med skrivarservice, teknik för presentationer och mötesrum, profilprodukter, presentreklam, kontorstryck och mycket annat. Hos oss hittar du allt på ett och samma ställe.

Läs mer om Office Depot på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Office Depot

Medlemserbjudandet ger förmånliga priser på mer än 300 artiklar i nettoprislistan samt 33% rabatt på rabattberättigat sortiment.

Erbjudandet kan endast utnyttjas av nya kunder hos Office Depot efter godkänd kreditprövning.

Intresseanmälan

Med över 4 000 användare är Get a Newsletter en av Sveriges mest framstående tjänster för utskick av nyhetsbrev via e-post. Enkelhet, öppenhet och god kundvård är tre nyckelord för tjänsten och företaget bakom.

Get a Newsletter vill, förutom att det ska vara enkelt med nyhetsbrev, öppna upp marknaden även för mindre företag och ligger därför på en låg prisnivå i förhållande till andra svenska aktörer.

Prisexempel:

 • 100 mail per månad - helt kostnadsfritt.
 • 10 000 mail per månad - 99 kr exkl. moms per månad.

Läs mer om Get a Newsletter på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Get a Newsletter

Get a Newsletter låter dig skicka nyhetsbrev (upp till 10 000 st mail per månad) helt kostnadsfritt i tre månader. Efter den inledande testperioden bestämmer du själv om du vill gå vidare och betala för tjänsten.

Erbjudandet kan endast utnyttjas av nya kunder hos Get a Newsletter efter godkänd kreditprövning.

Intresseanmälan