Medlemsförmåner

Grossist.se har en mängd förmånliga avtal med leverantörer inom transport, kontor och ekonomi som Grossist.se kan erbjuda medlemmar på Grossist.se. Nuvarande samarbetspartners och vad de kan erbjuda dig kan du se nedan.

Du kan anmäla ditt intresse för att få del av medlemserbjudandet här.

DHL är ett värdsledande transport- och logistikföretag. Som medlem hos Grossist får du ta del av ett av marknadens förmånligaste transportavtal av DHL Freights tjänster.

DHL Freight erbjuder inrikes- och utrikestransporter på väg och järnväg med hög precision och spårbarhet. För att möta företags och konsumenters krav på snabba och pålitliga e- handelstjänster har DHL Freight utvecklat e-handelstjänster mot privatpersoner såväl inrikes som utrikes.

Läs mer om DHL på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från DHL

Som medlem hos Grossist får du ta del av ett väldigt förmånligt avtal hos DHL Freight.

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos DHL efter godkänd kreditprövning.

Intresseanmälan

Sveriges moderna e-handel
Nyehandel levererar Sveriges modernaste allt-i-ett plattform. Nyehandel har allt ifrån en smidig integrerad allt-i-ett lösning till en “headless / frikopplad” e-handel. Förutom dom standardiserade och smarta funktioner finns också färdiga integrationer mot marknadens mest populära betallösningar och affärssystem.

Med allt-i-ett menar vi att du har all funktionalitet från inköp/lager till utleverans och bokning av frakt. Förutom vår toppmoderna plattform erbjuder vi en smart och effektiv plockstation som är integrerad direkt mot DHL och Postnord.

Med nyehandel får du en framtidssäkrad plattform att växa i, och när du växer och vill ha egen kontroll erbjuder vi en frikopplad lösning där du har kontrollen över försäljningen och ditt utseende och där vi ser till att processerna fungerar som dom ska.

Läs mer om Nyehandel på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Nyehandel

Har du en befintlig e-handel och vill byta?
Inga problem, vi hjälper dig kostnadsfritt att flytta till oss. Kontakta oss för mer information

Testa gratis I 14 dagar, där efter har du som medlem hos Grossist 30% rabatt i 12 månader.

Välkommen till Sveriges moderna e-handelsplattform - Nyehandel.

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos Nyehandel.

Intresseanmälan

Med 5.0 i betyg och över 10 års erfarenhet inom digital marknadsföring, är Quality Media den ultimata partnern för att hjälpa ditt företag att nå nya höjder. Vi specialiserar oss på en mängd olika områden, inklusive Google Ads, annonsering i sociala medier, organisk tillväxt i sociala medier, foto och film, och webboptimering.

Vi tror på att varje företag är unikt. Det är därför vi inte erbjuder en ”one-size-fits-all” lösning när det kommer till digital marknadsföring, utan skräddarsyr varje enskilt projekt för att bemöta dina önskemål på bästa tänkbara sätt.

Läs mer om Quality Media på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Quality Media

Som medlem hos Grossist.se erbjuds du ett mycket förmånligt erbjudande för att ta din digitala marknadsföring till nästa nivå.

- Ingen uppstartsavgift (ord.pris: 7995:-)

- Första månaden Gratis (ord.pris: 6000:-)

- Ingen bindningstid, du kan säga upp när som helst.

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos Quality Media.

Intresseanmälan

Karlholm-Logistics erbjuder 3-partslogistik som exempelvis Pack/plock, administration, containerlossning, transport, bud, mm.

Karlholm-Logistics strävar efter att sätta en riktigt hög standard inom tredjepartslogistik i Sverige. Vår vision är att erbjuda dig som kund, service i världsklass. Vårt flexibla arbetssätt är resultatet av vårt stora kundfokus där vi jobbar för att alla olika verksamheters behov ska tillgodoses på bästa sätt.

Våra lokaler erbjuder en toppmodern och trygg förvarning med god tillgänglighet. Det är lika viktigt för oss, som för dig, att dina saker är i tryggt förvar. Lokalerna är tempererade och vi har lagt stor vid i att de är rena och torra. Våra lokaler är videoövervakade med inspelning dygnet runt, alla dagar i veckan!

Läs mer om Karlholm-Logistics på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Karlholm-Logistics

Vi står för integreringskostnader mot vårt WMS-system till ett värde av 10 000 kr ex moms.

Vi står även för 5 000 kr ex moms i fraktkostnader vid en lagerflytt till oss.

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos Karlholm-Logistics.

IntresseanmälanFör de medlemmar som inte vill missa några affärer och då vill att någon svarar i er telefon och samt tar ett meddelande när ni inte hinner, har vi förhandlat fram ett prova på erbjudande från iTell. Erbjudandet innebär att du nu helt riskfritt och utan bindningstid kan prova deras svarstjänst gratis!

Om iTell - Din Telefoniresurs

iTell har varit verksamma sedan 2002 och är ett väletablerat företag i Telecombranschen. Vi är specialiserade på inkommande telefonsamtal och tillhandahåller allt från enkla svarstjänster till heltäckande kundtjänstuppdrag. Växande konkurrens inom alla branscher gör det viktigare än någonsin att vårda sina kundrelationer. Kunderna letar sig snabbt vidare till nästa företag om man inte får svar eller om man möts av oändliga telefonköer och knappval. Våra svarstjänster gör det möjligt att fokusera på kärnverksamheten, minska kostnaderna samt även garantera att kunderna alltid får ett svar när de ringer

Läs mer om iTell på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från iTell

Prova på erbjudande för Grossist.se medlemmar:

Prova på erbjudande för Grossist.se medlemmar:

 • Prova på iTells svarstjänst under 1 månad helt utan kostnad.
 • Fast kostnad = 0 kr (värde 350 kr med Grossist.se avtal).
 • 15 fria minuter, (motsvarar ca 20 samtal, då normalsamtalet tar 40 sekunder, värde ca 205 kr med Grossist.se avtal)

Fortsätt efter erbjudandeperioden. Betala enligt Grossist.se avtalspriser som är 350 kr/mån + samtalstaxa 13,70 kr/min.

Det här betyder att du kan prova iTells svarstjänst helt kostnadsfritt upp till ca 20 fria samtal och därefter endast betala för den rörliga avgiften som är avtalad till 13,70 kr per minut (i genomsnitt 9,00 kr/samtal).

Vill du inte fortsätta efter att du provat, så säger du enkelt upp tjänsten.

Info/priser

Grossist.se avtal med iTell svarstjänster ger dig:

 • uppläggningsavgift: erbjudande 0 kr ord. Grossist.se pris 495 kr (iTell ord pris från 1995 kr)
 • meddelanden SMS/mejl: 0 kr
 • månadsavgift: 1:a månaden fritt sen 350 kr (iTell ord pris 495 kr)
 • rörlig avgift per samtal kl 07-18: 13,70 kr per 60 sekunder (iTell ord pris 19,99)
 • rörlig avgift per samtal övrig tid: 40,00 kr per 120 sekunder (iTell ord pris 50,00)

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos iTell.

Intresseanmälan

Som Sveriges största oljebolag tar vi ett stort ansvar för att spara på miljön. Därför jobbar vi med vindkraft, rapsolja, tallolja, etanol och biogas. Redan idag släpper våra raffinaderier ut 40% mindre koldioxid än genomsnittsraffet i Västeuropa. Om du kör på diesel tankar du såklart ACP Diesel hos oss. Den håller motorn ren, vilket sänker bränsleförbrukningen och minskar utsläppen.

Välkommen till våra 400 stationer. Som du säkert sett har många av dessa fått en ansiktslyftning. Våra nya, ljusa stationer har kaffe av baristaklass. Välj mellan espresso, cappuccino eller latte. Till det en färskpressad juice och nybakat bröd. Från vår freshfoodmeny kan du välja bland fräscha sallader, wok och andra hälsosamma rätter.

Våra stationer hitta du på vår hemsida.

Läs mer om Preem AB på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Preem AB

Preem företagskort.

Nu har du som medlem hos Grossist.se möjlighet att ta del av ett mycket förmånligt erbjudande gällande rabatter på bl.a. drivmedel. Grossist.se har slutit ett avtal för sina medlemmar som ger dig rabatter enligt nedan.

Pumppris

 • Diesel 50 öre/liter
 • Bensin 35 öre/liter
 • E85 35 öre/liter
 • Tvätt & tillbehör 10 %

Listpris

 • Diesel 80 öre/liter
 • Bensin 50 öre/liter
 • E85 50 öre/liter
 • Tvätt & tillbehör 10 %

Din rabatt på drivmedel dras från Preems aktuella listpris för företagskunder.

Listpriset gäller oavsett var i landet du tankar och oavsett vilket pris den stationen visar på stolpen. Tycker du att det här låter som ett erbjudande du gärna vill ta del av – kontakta Grossist.se Efter sedvanlig kreditkontroll har du ditt/dina tankkort efter ca 1 vecka.

Vi vill hälsa dig välkommen som kund hos Preem.

Även nuvarande kunder hos Preem kan ta del av detta erbjudande genom att bli medlem hos Grossist.se.

Intresseanmälan

Office Depot är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag, med försäljning via butiker, internet och direktförsäljning över hela Sverige. Med våra 46 butiker har vi den största butikskedjan inom vår bransch. Tillsammans i Sverige har vi cirka 400 anställda.

Office Depot - Kontorets one-stop-shop

En leverantör är givetvis bättre än fem! Utöver all tänkbart kontorsmateriel kan vi även hjälpa till med skräddarsydda skrivarlösningar med skrivarservice, teknik för presentationer och mötesrum, profilprodukter, presentreklam, kontorstryck och mycket annat. Hos oss hittar du allt på ett och samma ställe.

Läs mer om Office Depot på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Office Depot

Medlemserbjudandet ger förmånliga priser på mer än 300 artiklar i nettoprislistan samt 33% rabatt på rabattberättigat sortiment.

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos Office Depot efter godkänd kreditprövning.

Intresseanmälan

Raja AB har ett stort urval av smarta och enkla förpackningslösningar och maskiner. De har det mesta inom lådor, tejp, bubbelplast och påsar. Deras emballagespecialister finns där för dig - alltid tillgängliga för rådgivning och vägledning av emballage - via telefon, email eller personligt besök.

Raja finns i femton länder i Europa med 1.600 anställda.

Läs mer om Raja på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Raja

Raja NR 1 . på emballage i Europa.

Alla nya kunder erbjuds 15 % extra rabatt på alla beställningar ur standardsortiment*! Med 2.300 produkter på lager, levereras dina varor inom 24/48 timmar. Beställer du för över 2.000 kronor levereras dina varor fraktfritt.

*Erbjudandet kan endast utnyttjas av nya kunder hos Raja.
Rabatten gäller endast vid beställning av standardsortiment (ej specialanpassad emballage som tryckta tejp, maskiner eller lagerutrustning).
Kan ej kombineras med andra erbjudanden och prislistor.

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos Raja.

Intresseanmälan