Medlemsförmåner

Grossist.se har en mängd förmånliga avtal med leverantörer inom transport, kontor och ekonomi som Grossist.se kan erbjuda medlemmar på Grossist.se. Nuvarande samarbetspartners och vad de kan erbjuda dig kan du se nedan.

Du kan anmäla ditt intresse för att få del av medlemserbjudandet här.

På Zentrada-shop hittar du som återförsäljare över 100.000 olika produkter, allt ifrån inredningsartiklar till förbrukningsprodukter, skor och kläder.

Välj bland ett stort och kvalitativt produktutbud från de bästa Europeiska leverantörerna, tillverkarna och importörerna med certifierade produkter som uppfyller samtliga Europeiska standarder.

Genom smarta processer och effektiv logistik får du de bästa priserna samtidigt som du kan lägga mindre beställningar både i kvantitet och ordervärde.

Zentrada med bas i Tyskland har kontor i 8 länder varav 1 i Sverige/Stockholm i samarbete med Grossist.se.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Zentrada

Grossist.se medlemmar erbjuds 250:- i rabatt på första beställningen vid en beställning på min. ordervärde 3 000:-.

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos Zentrada.

Intresseanmälan

DHL är ett värdsledande transport- och logistikföretag. Som medlem hos Grossist får du ta del av ett av marknadens förmånligaste transportavtal av DHL Freights tjänster.

DHL Freight erbjuder inrikes- och utrikestransporter på väg och järnväg med hög precision och spårbarhet. För att möta företags och konsumenters krav på snabba och pålitliga e- handelstjänster har DHL Freight utvecklat e-handelstjänster mot privatpersoner såväl inrikes som utrikes.

Läs mer om DHL på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från DHL

Som medlem hos Grossist får du ta del av ett väldigt förmånligt avtal hos DHL Freight.

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos DHL efter godkänd kreditprövning.

Intresseanmälan

Raja AB har ett stort urval av smarta och enkla förpackningslösningar och maskiner. De har det mesta inom lådor, tejp, bubbelplast och påsar. Deras emballagespecialister finns där för dig - alltid tillgängliga för rådgivning och vägledning av emballage - via telefon, email eller personligt besök.

Raja finns i femton länder i Europa med 1.600 anställda.

Kontakta gärna Raja på 010 - 33 08 200.

Läs mer om Raja på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Raja

Raja NR 1 . på emballage i Europa.

Alla nya kunder erbjuds 15 % extra rabatt på alla beställningar ur standardsortiment*! Med 2.300 produkter på lager, levereras dina varor inom 24/48 timmar. Beställer du för över 2.000 kronor levereras dina varor fraktfritt.

*Erbjudandet kan endast utnyttjas av nya kunder hos Raja.
Rabatten gäller endast vid beställning av standardsortiment (ej specialanpassad emballage som tryckta tejp, maskiner eller lagerutrustning).
Kan ej kombineras med andra erbjudanden och prislistor.

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos Raja.

Intresseanmälan

Inköpskredit för Grossister och Återförsäljare

Qred är specialister på flexibla företagslån utan startavgifter eller dolda kostnader, vilket hjälper företagare att växa. Qred utmanar bankernas manuella och tidskrävande processer genom att göra det digitalt och erbjuda 100% flexibilitet vilket möjliggör.

 • Ingen startkostnad,
 • ingen bindningstid
 • Inga dolda kostnader
 • Svar samma dag
 • Fast månadskostnad
 • Alltid personlig service
   Eftersom lånet inte har någon bindningstid så kan du alltid betala av lånet när du vill Qred´s inköpskredit lämpas sig som bäst för:
 • Att köpa utrustning/Inventarier
 • Handpenning eller delfinansiering/Lagerfinansiering
 • Marknadsföringsprojekt eller kampanjer Skattebetalningar


Medlemserbjudande

Erbjudande från Qred

3 amorteringsfria månader

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos Qred.

Intresseanmälan

Specter är ett molnbaserat affärssystem med tidsbesparande lösningar för logistik, lager, kundtjänst, administration och försäljning i olika kanaler och länder.

Koppla din webshop till Specter och sköt hela din verksamhet, e-handel, butiker, säljare och lager, i ett system. Systemet är skalbart, du kan börja med ett mindre system och utöka vid behov.

Färdiga integrationer finns mellan Specter och marknadens populäraste e-handelsplattformar, betallösningar, fraktsystem och 3PL-lösningar.

Kontakta Specter för mer information på sales@specter.se eller ring: +46 (0)304 - 64 94 00

Läs mer om Specter på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Specter

Som medlem på Grossist.se erbjuds du 50% rabatt på din månadskostnad i 6 månader när du blir ny kund hos Specter.

Rabatten gäller på den löpande månadskostnaden för alla de funktioner ni använder i affärssystemet.

Uppge kampanjkoden "Grossist.se" när du kontaktar Specter för att få ta del av erbjudandet.

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos Specter efter godkänd kreditprövning.

Intresseanmälan

Payer Financial Services AB har nyskapande lösningar för betalningar online. Som medlem hos grossist.se får du ta del av Payers tjänster till förmånliga villkor. Payer fokuserar på att vara Sveriges absolut bästa leverantör av lösningar för B2B men erbjuder även B2C-lösningar. Payer bidrar förutom betaltjänsterna med stöd och råd kring betalprocessen.

Trygg och driftsäker försäljning i hela världen. Fakturaservice utan procentavgifter, Swish, kort, direktbank och delbetalningar.

Läs mer om Payer på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Payer

Startavgift: 0 kr, Ordinarie pris: 1500 kr
Månadsavgift på 499 kr sänks till 350 kr
Fakturaavgift på 12 kr sänks till 9 kr

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos Payer.

Intresseanmälan

Karlholm-Logistics erbjuder 3-partslogistik som exempelvis Pack/plock, administration, containerlossning, transport, bud, mm.

Karlholm-Logistics strävar efter att sätta en riktigt hög standard inom tredjepartslogistik i Sverige. Vår vision är att erbjuda dig som kund, service i världsklass. Vårt flexibla arbetssätt är resultatet av vårt stora kundfokus där vi jobbar för att alla olika verksamheters behov ska tillgodoses på bästa sätt.

Våra lokaler erbjuder en toppmodern och trygg förvarning med god tillgänglighet. Det är lika viktigt för oss, som för dig, att dina saker är i tryggt förvar. Lokalerna är tempererade och vi har lagt stor vid i att de är rena och torra. Våra lokaler är videoövervakade med inspelning dygnet runt, alla dagar i veckan!

Läs mer om Karlholm-Logistics på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Karlholm-Logistics

Vi står för integreringskostnader mot vårt WMS-system till ett värde av 10 000 kr ex moms.

Vi står även för 5 000 kr ex moms i fraktkostnader vid en lagerflytt till oss.

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos Karlholm-Logistics.

Intresseanmälan

Omvandla passiva kunder till aktiva och lönsamma kunder genom ett lojalitetsprogram. Med ett lojalitetsprogram kan du kommunicera, aktivera och premiera dina återförsäljare eller företagskunder.

Du kan segmentera dina kundgrupper och sprida produktinformation eller annan viktig kunskap från samma digitala plats. Helt enkelt få en lönsam ”virtuell säljare” som genererar ökad merförsäljning.

Vi har +20 års erfarenhet och hjälper uppdragsgivare i Sverige såväl som internationellt. Vi vet vad som krävs för att sticka ut som leverantör och att hela tiden vara dina kunders första val. Med ett lojalitetsprogram får du möjligheten att belöna prestationer i stället för att ge rabatter som inte garanterar någonting.

Vi driver och utvecklar programmet åt er, ni behöver inte tillsätta egna resurser för detta. Kontakta oss så berättar vi hur andra har lyckats och stärkt sin kundrelation på helt nytt sätt.

Eller läs mer om lojalitetsprogram här: https://www.inspirationcompany.se/lojalitetsprogram


Medlemserbjudande

Erbjudande från Inspiration Company

Vet du varför dina kunder gillar dig eller inte?

Grossist.se medlemmar erbjuds att testa Inspiration Companys unika LojalitetsIndex gratis första gången (värde 24 000:-). Du får en tydlig bild för vad dina kunder tycker, varför de är lojala eller inte. Få datadriven kunskap så du kan optimera din marknadsföring och försäljning!

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos Inspiration Company.

IntresseanmälanFör de medlemmar som inte vill missa några affärer och då vill att någon svarar i er telefon och samt tar ett meddelande när ni inte hinner, har vi förhandlat fram ett prova på erbjudande från iTell. Erbjudandet innebär att du nu helt riskfritt och utan bindningstid kan prova deras svarstjänst gratis!

Om iTell - Din Telefoniresurs

iTell har varit verksamma sedan 2002 och är ett väletablerat företag i Telecombranschen. Vi är specialiserade på inkommande telefonsamtal och tillhandahåller allt från enkla svarstjänster till heltäckande kundtjänstuppdrag. Växande konkurrens inom alla branscher gör det viktigare än någonsin att vårda sina kundrelationer. Kunderna letar sig snabbt vidare till nästa företag om man inte får svar eller om man möts av oändliga telefonköer och knappval. Våra svarstjänster gör det möjligt att fokusera på kärnverksamheten, minska kostnaderna samt även garantera att kunderna alltid får ett svar när de ringer

Läs mer om iTell på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från iTell

Prova på erbjudande för Grossist.se medlemmar:

Prova på erbjudande för Grossist.se medlemmar:

 • Prova på iTells svarstjänst under 1 månad helt utan kostnad.
 • Fast kostnad = 0 kr (värde 350 kr med Grossist.se avtal).
 • 15 fria minuter, (motsvarar ca 20 samtal, då normalsamtalet tar 40 sekunder, värde ca 205 kr med Grossist.se avtal)

Fortsätt efter erbjudandeperioden. Betala enligt Grossist.se avtalspriser som är 350 kr/mån + samtalstaxa 13,70 kr/min.

Det här betyder att du kan prova iTells svarstjänst helt kostnadsfritt upp till ca 20 fria samtal och därefter endast betala för den rörliga avgiften som är avtalad till 13,70 kr per minut (i genomsnitt 9,00 kr/samtal).

Vill du inte fortsätta efter att du provat, så säger du enkelt upp tjänsten.

Info/priser

Grossist.se avtal med iTell svarstjänster ger dig:

 • uppläggningsavgift: erbjudande 0 kr ord. Grossist.se pris 495 kr (iTell ord pris från 1995 kr)
 • meddelanden SMS/mejl: 0 kr
 • månadsavgift: 1:a månaden fritt sen 350 kr (iTell ord pris 495 kr)
 • rörlig avgift per samtal kl 07-18: 13,70 kr per 60 sekunder (iTell ord pris 19,99)
 • rörlig avgift per samtal övrig tid: 40,00 kr per 120 sekunder (iTell ord pris 50,00)

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos iTell.

Intresseanmälan

Treyd är det nya sättet att betala och finansiera import. Med Treyd kan man betala upp till fyra månader senare samtidigt som leverantören får betalt som vanligt.

Treyd bokar kvalitetskontroll åt er på plats hos leverantören. När ni godkänt och varorna lastats, betalar Treyd leverantören och ni betalar tillbaka flexibelt, upp till 120 dagar senare.

Läs mer om Treyd på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Treyd

Treyd erbjuder nya kunder två kostnadsfria kvalitetskontroller vid import med Treyd

Erbjudandet gäller nya kunder vid ett ordervärde på minst 100’000kr och maximalt 3000kr rabatt per kvalitetskontroll och order.

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos Treyd.

Intresseanmälan

We deliver the world

Sedan 1986 erbjuder Scanlink transport- och logistiklösningar över hela världen. Tillsammans med våra samarbetspartners som finns etablerade i alla världsdelar levererar vi optimala lösningar för alla typer av gods sjö, flyg, väg och tåg.

Vi erbjuder även terminaltjänster och har lång erfarenhet av tullhantering. Vår styrka är vår höga personliga service och flexibilitet. Vi fokuserar alltid på att skapa den bästa lösningen för varje transportuppdrag.

Vi kan även erbjuda en komplett logistiklösning utöver den vanliga transporten där vi tar över all tänkbar hantering direkt efter avslutad affär. Vi ordnar allt från den inledande kontakten med leverantören eller kunden tills att godset levererats precis enligt önskemål – i de egna lokalerna eller någon annanstans i världen. Vi vill minimera företagets arbetsinsats så att man kan koncentrera sig på kärnverksamheten istället för på sina transporter.

Läs mer om Scanlink på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Scanlink

Som medlem får du tillgång till vår storkundsrabatt. Uppge ”Grossist.se” när du kontaktar oss.

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos Scanlink efter godkänd kreditprövning.

Intresseanmälan

Som Sveriges största oljebolag tar vi ett stort ansvar för att spara på miljön. Därför jobbar vi med vindkraft, rapsolja, tallolja, etanol och biogas. Redan idag släpper våra raffinaderier ut 40% mindre koldioxid än genomsnittsraffet i Västeuropa. Om du kör på diesel tankar du såklart ACP Diesel hos oss. Den håller motorn ren, vilket sänker bränsleförbrukningen och minskar utsläppen.

Välkommen till våra 400 stationer. Som du säkert sett har många av dessa fått en ansiktslyftning. Våra nya, ljusa stationer har kaffe av baristaklass. Välj mellan espresso, cappuccino eller latte. Till det en färskpressad juice och nybakat bröd. Från vår freshfoodmeny kan du välja bland fräscha sallader, wok och andra hälsosamma rätter.

Våra stationer hitta du på vår hemsida.

Läs mer om Preem AB på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Preem AB

Preem företagskort.

Nu har du som medlem hos Grossist.se möjlighet att ta del av ett mycket förmånligt erbjudande gällande rabatter på bl.a. drivmedel. Grossist.se har slutit ett avtal för sina medlemmar som ger dig rabatter enligt nedan.

Pumppris

 • Diesel 50 öre/liter
 • Bensin 35 öre/liter
 • E85 35 öre/liter
 • Tvätt & tillbehör 10 %

Listpris

 • Diesel 80 öre/liter
 • Bensin 50 öre/liter
 • E85 50 öre/liter
 • Tvätt & tillbehör 10 %

Din rabatt på drivmedel dras från Preems aktuella listpris för företagskunder.

Listpriset gäller oavsett var i landet du tankar och oavsett vilket pris den stationen visar på stolpen. Tycker du att det här låter som ett erbjudande du gärna vill ta del av – kontakta Grossist.se Efter sedvanlig kreditkontroll har du ditt/dina tankkort efter ca 1 vecka.

Vi vill hälsa dig välkommen som kund hos Preem.

Även nuvarande kunder hos Preem kan ta del av detta erbjudande genom att bli medlem hos Grossist.se.

Intresseanmälan

CapitalBox är en ledande europeisk digital långivare som hjälper småföretag att få den finansiering de behöver när de behöver det.

Lån till företag som vill:
Köpa ny utrustning.
Anställa ny, kunnig personal.
Utöka sortimentet.
Expandera den fysiska delen av företaget.

Läs mer om Capitalbox på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Capitalbox

Företagslån upp till 2 000 000 kr.

Låna 20 000 - 2 000 000 kr.

Betalningsvillkor: upp till 24 månader.

Inga dolda avgifter.

Få ett företagslån utan säkerhet – endast personlig borgen

För dig som medlem i Grossist.se erbjuder vi två betalningsfria månader!

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos Capitalbox.

Intresseanmälan

Office Depot är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag, med försäljning via butiker, internet och direktförsäljning över hela Sverige. Med våra 46 butiker har vi den största butikskedjan inom vår bransch. Tillsammans i Sverige har vi cirka 400 anställda.

Office Depot - Kontorets one-stop-shop

En leverantör är givetvis bättre än fem! Utöver all tänkbart kontorsmateriel kan vi även hjälpa till med skräddarsydda skrivarlösningar med skrivarservice, teknik för presentationer och mötesrum, profilprodukter, presentreklam, kontorstryck och mycket annat. Hos oss hittar du allt på ett och samma ställe.

Läs mer om Office Depot på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Office Depot

Medlemserbjudandet ger förmånliga priser på mer än 300 artiklar i nettoprislistan samt 33% rabatt på rabattberättigat sortiment.

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos Office Depot efter godkänd kreditprövning.

Intresseanmälan

Med över 4 000 användare är Get a Newsletter en av Sveriges mest framstående tjänster för utskick av nyhetsbrev via e-post. Enkelhet, öppenhet och god kundvård är tre nyckelord för tjänsten och företaget bakom.

Get a Newsletter vill, förutom att det ska vara enkelt med nyhetsbrev, öppna upp marknaden även för mindre företag och ligger därför på en låg prisnivå i förhållande till andra svenska aktörer.

Prisexempel:

 • 100 mail per månad - helt kostnadsfritt.
 • 10 000 mail per månad - 99 kr exkl. moms per månad.

Läs mer om Get a Newsletter på deras hemsida.


Medlemserbjudande

Erbjudande från Get a Newsletter

Get a Newsletter låter dig skicka nyhetsbrev (upp till 10 000 st mail per månad) helt kostnadsfritt i tre månader. Efter den inledande testperioden bestämmer du själv om du vill gå vidare och betala för tjänsten.

Erbjudandet kan endast nyttjas av nya kunder hos Get a Newsletter efter godkänd kreditprövning.

Intresseanmälan