Referenskunder

Grossist.se är ingen vanlig annonseringssajt. I samarbete med oss får du med råge tillbaka din investering (ROI). Det viktigaste för oss är nämligen att vi inte ger upp förrän det uppdraget är slutfört. Här kan du läsa om hur nöjda ett urval av våra kunder är med vår service, våra medlemsförmåner och annonsering på Grossist.se.

Logotyp

Telefon:
0521-22 36 16

Besök hemsida

Cyberzoo

Cyberzoo är svensk generalagent & grossist för Dajanapets zooprodukter sedan 2008. Vi har troligtvis Sveriges bredaste sortiment av foder och vattenpreparat till akvarium, samt även för reptiler och trädgårdsdammar.

Vi har varit medlem hos Grossist.se sedan 2010 och är glada för den respons vi har fått tack vara exponeringen i grossistregistret! Grossist har också varit otroligt hjälpsamma med att snabbt få igång medlemsavtalen som vi valt att utnyttja. Vi är också mycket nöjda med den personliga kontakten vi har fått.

Ted Hansen
Ägare

Logotyp

Telefon:
018-124681

Besök hemsida

Futur Industridesign AB

Sofie Sjöström™ design är ett ungt svenskt varumärke som står för skandinavisk design inom heminredningsprodukter och möbler.

Vi har sedan starten varit med i Grossist.se och har dragit fördel av både de fina exponeringsmöjligheterna på Grossist.se som gör det möjligt att komma i kontakt med återförsäljare och även de medlemsavtal som är så förmånliga. Jag ser Grossist.se som ett serviceinriktat och alert företag.

Sofie Sjöström
Industridesigner MFA

Logotyp

Telefon:
08- 556 333 35

Besök hemsida

Start & Generator i Nacka AB

Sedan vi bytte från Posten till DHL genom Grossist.se har vi halverat våra fraktkostnader och i många fall reducerat kostnaden till 1/3. När vi skulle skicka 4 st pallar skulle det kosta 3 800kr med Posten. Genom Grossist.se debiterade DHL oss 1 488kr.

Christer Håkansson

Intresserad? Läs om våra medlemsförmåner.