Referenskunder

Grossist.se är ingen vanlig annonseringssajt. I samarbete med oss får du med råge tillbaka din investering (ROI). Det viktigaste för oss är nämligen att vi inte ger upp förrän det uppdraget är slutfört. Här kan du läsa om hur nöjda ett urval av våra kunder är med vår service, våra medlemsförmåner och annonsering på Grossist.se.

Cyberzoo

Cyberzoo är svensk generalagent & grossist för Dajanapets zooprodukter sedan 2008. Vi har troligtvis Sveriges bredaste sortiment av foder och vattenpreparat till akvarium, samt även för reptiler och trädgårdsdammar.

Vi har varit medlem hos Grossist.se sedan 2010 och är glada för den respons vi har fått tack vara exponeringen i grossistregistret! Grossist har också varit otroligt hjälpsamma med att snabbt få igång medlemsavtalen som vi valt att utnyttja. Vi är också mycket nöjda med den personliga kontakten vi har fått.

Ted Hansen
Ägare

Golden Shisha AB

Golden Shisha AB är Sveriges första och största leverantör av vattenpipor, tobak och tillbehör. Vi erbjuder våra produkter via hemsidan Vattenpipan.com sedan 2004 och även via ett nät av hundratals återförsäljare och grossister runt om i landet och Europa.

Vi är väldigt nöjda med Grossist.se och de erbjudanden som vi får tillgång till. Framförallt det otroligt generösa fraktavtalet! Medlemsavgiften sparade vi in redan under den första månaden.Servicenivån är något utöver det vanliga. Väldigt bra och professionellt bemötande varje gång! Sen så har vi ju bolagets stjärna, Alan. Han är superbra!

Elias Demir
VD

Nordisk Parfymgrossist

Nordisk Parfymgrossist AB är en grossist som levererar parfym, mode, klockor & smycken av högsta kvalité. Några av de märken vi säljer är Hugo Boss, Gucci, Versace, Armani m.f.l. Fördelen med dessa är att de faktiskt är så gott som självsäljande & mycket eftertraktade.

Som grossister kan vi varmt rekommendera Grossist.se som en mycket seriös samarbetspartner. Vi vill påstå att om man ska satsa på något sätt att effektivt nå ut till potentiella kunder så är Grossist.se det absolut mest prisvärda alternativet. Vi har inom några få veckor fått tillbaka vår investering.

Andreas Ahlström
Ägare Nordisk Parfymgrossist AB

Futur Industridesign AB

Sofie Sjöström™ design är ett ungt svenskt varumärke som står för skandinavisk design inom heminredningsprodukter och möbler.

Vi har sedan starten varit med i Grossist.se och har dragit fördel av både de fina exponeringsmöjligheterna på Grossist.se som gör det möjligt att komma i kontakt med återförsäljare och även de medlemsavtal som är så förmånliga. Jag ser Grossist.se som ett serviceinriktat och alert företag.

Sofie Sjöström
Industridesigner MFA

Logotyp

Telefon:
08- 556 333 35

Besök hemsida

Start & Generator i Nacka AB

Sedan vi bytte från Posten till DHL genom Grossist.se har vi halverat våra fraktkostnader och i många fall reducerat kostnaden till 1/3. När vi skulle skicka 4 st pallar skulle det kosta 3 800kr med Posten. Genom Grossist.se debiterade DHL oss 1 488kr.

Christer Håkansson

Intresserad? Läs om våra medlemsförmåner.