Grossist.se

Grossist.se är Sveriges största mötesplats för grossister och återförsäljare som på ett enkelt och överskådligt sätt hjälper återförsäljare att komma ikontakt med grossister och leverantörer.

Grossist.se grundades i Oktober 2005 och har sedan dess vuxit till Sveriges självklara mötespunkt för gross- och partihandel. Med ca 18.000 unika besökare per månad når våra annonsörer direkt ut till presumtiva kunder utan någon som helst spill.

Hur det startade

Idéen och utvecklingen av Grossist.se startade med att vi kunde identifiera ett behov av att komma i kontakt med grossister och hitta produkter från grossister. De register som fanns var ofullständiga och lämnade oftast resultat som är mer förvirrande än upplysande. Utifrån denna kunskap är ambitionen att Grossist.se ska vara en mötesplatsen som underlättar för återförsäljare att snabbt och enkelt komma i kontakt med grossister men även att ge grossister möjligheten att synas bättre än vad som erbjuds i traditionella listtjänster.

Vad vi erbjuder

Utöver att erbjuda grossister en nischad marknadsföringskanal så erbjuder vi även en rad medlemsförmåner som inte bara grossister, utan alla företag kan ta del av.

I medlemsförmånerna ingår allt ifrån fraktavtal både utrikes och inrikes, kontorsmaterial, diesel, kreditupplysningar samt betallösningar för både kortbetalning och fakturering.

Eftersom alla dessa avtal är framförhandlade med den totala köpkraften och volymen som alla medlemmar i Grossist.se bidrar med, har vi extremt förmånliga priser.

Läs mer om våra medlemsförmåner här.