Grossistens logotype

Adress:
Tieroom AB
Salabacksgatan 58
75432   UPPSALA

Telefon:

018-49575XX

Visa numret

Registrerad under bransch:

  • Accessoarer

Varumärken:

  • Notch

Tieroom AB

Vi är en grossist utav slipsar, flugor, bröstnäsdukar, halsdukar och bälten. Vi är ett familjeägt slipsgrossistföretag baserat i Uppsala. Mejla oss så fixar vi ett återförsäljarinlogg på några minuter, så kan du ha din första notch-beställning redan i morgon - busenkelt! Skulle du sen mot förmodan inte vilja fortsätta är det inga problem, inga förpliktelser utöver ett minimivärde på första ordern.

Notch har framgångsrikt designat och sålt slipsar sedan 2005.
Målet är att leverera hög kvalitet och tidsenlig stil till ett överkomligt pris. Det kombinerar vi sen med omtänksam kundvård och de snabbaste leveranserna i branschen. Notch blandar det klassiskt formella med svensk, tidsenlig design, och ser oss lite som slipsbranschens fräscha twist. Det i samklang med omsorgsfullt materialval och sammansättning, och stor kännedom både om vilka mönster och färger som säljer och vilka som rör om i grytan lite har gjort oss framgångsrika.

Vi arbetar oförtrutet för att hålla produktkvalitet och kundservice på högsta, tänkbara nivå. Eftersom vi älskar våra kunder som vore de våra egna familjemedlemmar, mejla bums om ni tycker att vi inte vi inte lever upp till de stora orden ovan. Vill du bara mejla för att snacka slipsar i allmänhet går det också bra. Hoppas du vill bli en i Notch-familjen!

Skicka meddelande till grossisten