Grossistens logotype

Adress:
Dynamics AB - Grossist Ekologiska Kläder
Vretensborgsvägen 16 3tr
126 30   STOCKHOLM

Telefon:

+46 (0) 8-743 04XX

Visa numret

Registrerad under bransch:

  • Barnkläder
  • Ekologiska produkter
  • Kläder

Varumärken:

  • Continental Organic
  • Earth Positive
  • MPH Headwear
  • UnBranded

Dynamics AB - Grossist Ekologiska Kläder

Dynamics är din kompletta textilgrossist! Vi tillhandahåller som grossist t-shirts, pikéer, hoods, underkläder och linnen i trendig och funktionell design.
Vår barn och babykollektion är gjord av 100% ekologisk bomull!

Dynamics AB grundades 1988 som ett grossistföretag med kunder inom produktmedia.
Vårt fokus har alltid varit att leverera hållbara, etiskt tillverkade plagg där vi i hög mån alltid använder ekologisk bomull. Vi drivs av tanken att hållbart företagande gynnar alla parter.

Vi har ett stort utbud av helt omärkta plagg från Continental® med endast en storleksetikett i nacken, dessa plagg passar perfekt för att märka om till ett eget varumärke. Majoriteten av vårt 100% GOTS certifierade sortiment från Earth Positive® är också helt omärkta. Vi levererar även kollektioner från Salvage®, tillverkade av 100% återvunnet material, samt Fairshare® som använder certifierad FAIRTRADE-bomull där en premie går direkt till fabriksarbetarna. Nytt från 2020 är EcoVero™ t-shirts tillverkade av miljövänlig viskos från hållbara och certifierade träkällor.

Vi vet, att om de allra fattigaste länderna ska få en chans att utvecklas är hållbara investeringar i kombination med hur vi använder inhemska resurser avgörande. Det är därför viktigt att vi alla tar ansvar för att alla anställda i fabrikerna arbetar för en rimlig lön och i en jämställd och säker miljö. Majoriteten av våra kollektioner tillverkas i fabriker som undergår årliga revisoner för att följa Fair Wear Foundation (FWF) Code of Labor Practices, en uppförandekod som utgår ifrån internationellt överenskomna regler framtagna av Internationella arbetsorganisationen (ILO).

Skicka meddelande till grossisten