Adress:
Miss Candyfloss
Ängsövägen 4
218 74   TYGELSJÖ

Telefon:

040-61160XX

Visa numret

Registrerad under bransch:

  • Kläder

Varumärken:

  • Miss Candyfloss

Miss Candyfloss

Miss Candyfloss är ett varumärke som utvecklats genom en beundran gentemot 1940- och 1950-talets mode och dess feminina stil . Miss Candyfloss baseras på 1940- och 1950-talets mode men med en tvist av 2000-talets moderna kvinna.

Miss Candyfloss Mål

Miss Candyfloss strävar efter att utveckla utsökta, klassiska feminina plagg som inte är massproducerade. Genom att införliva vård, omtanke och empati i varje skede av produktutvecklingen är vi fast beslutna att skapa unika kläder som skiljer oss från den övriga marknaden.

Miss Candyfloss’s mål är att vara det varumärke som förser kvinnor med unika kläder som tar dem tillbaka till den gyllene eran med glamorösa damer och förtjusande pin-up stylade kvinnor. Våra långsiktiga mål är att leverera kläder som sedan kan vandra ner generation efter generation.

Vi är fast beslutna inspirera kundlojalitet genom att leverera kläder som ser tidlösa ut och som har en lång livslängd. Moderna tygegenskaper som t.ex. rynkmotstånd, tvättbarhet, hållbarhet och absorberingsförmåga är viktiga aspekter för dagens livsstil. Vi försöker att integrera alla dessa egenskaper i våra klassiska produkter.

Etiska normer är viktiga faktorer för oss eftersom vi är fast beslutna att bidra till en hållbar miljö genom att noga välja produktionsanläggningar som har rättvisa arbetsförhållanden i sin affärsstrategi. Våra produkter är tillverkade för att hålla i generationer och så ska också vår arbetsetik vara. Alla Miss Candyfloss produkter är tillverkade i Europa, Transsylvanien, och är gjorda med stor omsorg.

Vi levererar för närvarande till ett större nätverk av klädbutiker och grossister över hela världen.

Våra mest visade produkter:

Visa fler

Skicka meddelande till grossisten