Grossistens logotype

Adress:
Mjukahem
Mörtskärsvägen 302
66392   HAMMARÖ

Telefon:

08-121 59 3XX

Visa numret

Registrerad under bransch:

  • Möbler och inredning

Varumärken:

  • Mjukahem
  • Mjukahem.se

Mjukahem

Vi är en grossist specialiserade på plädar , kuddar , kuddfodral , filtar , sängkläder mattor och annan mjuk inredning.

Vår vision är att ta fram produkter med hög kvalité som alla har råd med eller som vi brukar säga:
-Vi ska sälja Kvalité i Kvantitet

För att lyckas med detta så kan man inte bara få utan man måste också ge tillbaka till dig som kund. Detta gör vi genom att vi alltid kvalitetssäkrar våra produkter, dels på fabrik och även när vi packar och skickar produkterna till dig som återförsäljare. Vi vill även att det ska vara enkelt, tryggt, säkert och billigt att göra en beställning hos oss, så därför har vi tex. Ingen extra kostnad för frakt eller andra avgifter utan det som produkten kostar det är det du betalar ända till dig.

Tryggt & säkert tycker vi !


Kvalité & Miljö

Vårt företagsnamn är vad det antyder, vi ska leverera mjuka produkter som du nyttjar i ditt hem till vardags. Vi ser naturligtvis till att alla produkter vi säljer är framtagna med god miljöhänsyn och rättvisa förhållanden. Detta kan vi sätta press på fabrikerna eftersom vi går direkt på källan utan mellanhänder.Samtliga produkter tillverkas under varumärket Mjukahem.se


Hos oss får du ett återförsäljar inlogg i våran shop där du direkt ser dina priser och handlar tryggt och säkert med Klarna och får 30 dagar på din faktura.
Vi tar ansvar för alla våra produkter om det skulle uppstå några problem med era kunder och vi skriver naturligtvis ett återförsäljare avtal för båda parters trygghet !

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Skicka meddelande till grossisten