Adress:
Swemed
Albybergsringen 116
13769   ÖSTERHANINGE

Telefon:

08-65600XX

Visa numret

Registrerad under bransch:

  • Möbler och inredning

Swemed

Leverantör och grossist av bland annat rullstolar, massagebänkar, behandlingsstolar, britsar, akutvagnar, medicinvagnar, anatomiska modeller, medicintekniska vågar, kontorsmöbler, hygienutrustningar, handtorkar, sjukhussängar, veterinärutrustningar, arbetsstolar, pallar m.m. Vi jobbar även som grossister.

Swemed är ett företag med säte i Stockholm som säljer sjukvårdsutrustningar till kommuner, landsting, skolor, företag och privatpersoner i Sverige. Vår försäljning sker på distans genom telefon, e-post och på vår hemsida.

Vi vill kunna erbjuda kvalitetsprodukter till bra priser över hela landet. Idag består sortimentet av 20.000 artiklar i olika former, färger och variationer. Vi tar även emot specialbeställningar för den som är i behov av något unikt. Vi jobbar främst med leverantörer inom EU (bl.a. Tyskland, Spanien, Italien, Polen, Portugal).

Vi som jobbar på Swemed har många års erfarenhet av sjukvårdsutrustningar och lägger stor vikt på personlig service, vi finns här för våra kunder! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Skicka meddelande till grossisten