Grossistens logotype

Adress:
Heritage of Sweden AB - Grossist Nordisk Design
Linnavågsvägen 7
29574   NÄSUM

Telefon:

0510 - 799 8XX

Visa numret

Registrerad under bransch:

  • Presentartiklar
  • Smycken

Varumärken:

  • Nordlys

Heritage of Sweden AB - Grossist Nordisk Design

Vi är grossist för handgjorda presentartiklar, smycken och inredning i nordisk stil.
Med vårt breda samt unika utbud av hantverk inspirerat av vikingarna och vårt nordiska kulturarv, är vi idag marknadsledande leverantör till museumbutiker samt turistbutiker med inriktning på kvalitativa produkter och hantverk.

Vi erbjuder en mycket hög servicenivå, snabba leveranser och unika produkter. Alla våra produkter är egen design under varumärket Nordlys och vi skapar hela tiden uppdateringar, förbättringar och helt nya produkter. Så att det varje år finns nyheter till dina kunder.

Vi är ett dedikerat familjeföretag med många år i branchen, hos oss är alla kunder viktiga och vi lovar att du kommer känna dig som hemma. Ansök om att bli kund idag, så kanske du får chansen att erbjuda vårt unika sortiment.

Godkända nya kunder får inloggning till vår dedikerade B2B webbshop där du kan se rekommenderade försäljningspriser, paketstorlekar och givetvis hitta en massa spännande information om våra produkter. Där kan du även läsa om vårt hållbarhetsarbete och hur vi styr produktionen efter etiska principer som fair trade.

Skicka meddelande till grossisten