Grossistens logotype

Adress:
Star of Sweden | SO SWEDEN - Smyckesgrossist
Söderhamnen 6
185 31   VAXHOLM

Telefon:

0739 - 76 34 XX

Visa numret

Registrerad under bransch:

  • Smycken

Varumärken:

  • SO SWEDEN
  • Star of Sweden

Star of Sweden | SO SWEDEN - Smyckesgrossist

Star of Sweden är en smyckegrossist med ett utav Sveriges mest unika gåvokoncept anpassat för butiker, hotell och salonger. Med gåvokonceptet Carry Yourself erbjuder vi smycken i form av halsband, ringar, armband och örhängen.
Vi erbjuder en komplett present i form av smycke, designad ask och gåvobrev som beskriver hennes personlighet utefter vald färg på stenen.

Star of Sweden är ett svenskt smyckeföretag med huvudkontor i Stockholms skärgård, Vaxholm. Företaget är grundat av mor & dotter med syfte att skapa smycken som ger mening. Ambitionen är att lyfta fram känslan av att ge & i samma handling lyfta hennes unika egenskaper & att stärka självkänslan.

Till varje köpt smycke får din kund en vacker smyckeask med citat och ett designat gåvobrev. Varje modell finns i sex olika färger, där varje färg symboliserar karaktäristiska drag. Vi erbjuder även en komplett display box som är enkel att ställa upp på disk för att öka er merförsäljning.

Säljer du herrsmycken?
SO SWEDEN ÄR ETT INTERNATIONELLT VARUMÄRKE FÖRANKRAT I SVENSK DESIGN
Herrmärket grundades av mor och dotter som beslutade att designa tidlösa och exklusiva herrarmband i fler färger än svart och brunt på den svenska marknaden. Märket expanderade snart till att omfatta premium- och limited edition-kollektioner. En tid efter lansering, förvandlades märket till ett internationellt modemärke med fokus på moderna och tidlösa armband för män som idag säljs på 5-stjärniga hotell runt om i världen.

Kontakta oss gärna, så kommer en av våra säljare ut för ett förutsättningslöst besök hos dig och er butik.

Skicka meddelande till grossisten