Grossistens logotype

Adress:
Star of Sweden - Smyckesgrossist
Söderhamnen 6
185 31   VAXHOLM

Telefon:

08-73294XX

Visa numret

Registrerad under bransch:

  • Smycken

Varumärken:

  • SO SWEDEN
  • Star of Sweden

Star of Sweden - Smyckesgrossist

Star of Sweden är en smyckegrossist och ett snabbväxande Svenskt smyckemärke som ger butiker, hotell och salonger möjlighet att erbjuda sina kunder en unik köpupplevelse i kategorin smycken. Vi erbjuder en komplett present i form av smycke, designad ask och gåvobrev som beskriver din personlighet utefter vald färg på stenen. Vi har allt ifrån örhängen och armband till halsband och ringar.

Star of Sweden är ett svenskt smyckeföretag med huvudkontor i Stockholms skärgård, Vaxholm. Företaget är grundat av mor & dotter med syfte att skapa smycken som ger mening. Ambitionen är att lyfta fram känslan av att ge & i samma handling lyfta hennes unika egenskaper & att stärka självkänslan.

"Livets framgångar, motgångar, drömmar & mål har bidragit till vem du är idag. Vårt motto är, skönhet kommer inifrån & just din unika skönhet skapas utifrån hur du visar och uttrycker dem. Därför har vi tagit fram en smyckekollektion som skall påminna dig om just detta. Vem du är. Always Carry Yourself like a star!"

Till varje köpt smycke får din kund en vacker smyckeask med citat och ett designat gåvobrev. Varje modell finns i tre olika färger, där varje färg symboliserar karaktäristiska drag. Vi erbjuder även en komplett displaybox som är enkel att ställa upp på disk för att öka er merförsäljning.

Så här fungerar vårt koncept för dig och dina kunder:

1. Klassiska och stilfulla smycken i Svensk design. Stenarna kommer i tre olika färger, rosa, grön och blå. Varje färg knyter an till personliga egenskaper hos bäraren.

2. Smycket ges bort i en gåvoask i samma färg som den valda stenen. Ett gåvobrev medföljer med en beskrivning av den valda personligheten.

3. Smyckena består av 925 sterling silver med detaljer av mässing i 18K guld- eller rhodium plätering.

Kontakta oss gärna, så kommer en av våra säljare ut för ett förutsättningslöst besök hos dig och er butik.
hello@starof.se

Skicka meddelande till grossisten