Adress:
Siamantaka AB
Gösvägen 1
74691   BÅLSTA

Telefon:

0760-4092XX

Visa numret

Registrerad under bransch:

  • Städmaterial

Siamantaka AB

Vi är en grossist som utvecklar och säljer robotprodukter till företag på skandinaviska marknaden. Vi har under årens lopp introducerat nyheter med unika marknadsanpassade funktioner som robot dammsugare, fönsterputsrobot och robotgräsklippare.

Våra styrkor:

- Siamantaka AB har en genuin och bred marknadsföring som erbjuds till distributör och återförsäljare för att stödja och hjälpa till med reklam mm.

- En mycket stark support och service där det inte tummas på kundens nöjdhet

- Två års garanti gentemot återförsäljaren - så att distributör och återfäörsäljare kan ge kunden den bästa servicen utöver kundens förväntningar

- Siamantaka eftersträvar så att distributör och återförsäljaren ska tjäna enligt deras förväntningar och mer därtill - därför erbjuder vi attraktiva och väl beprövade priser kontra funktion och kvalité så att så stor del av marknaden som möjligt ska kunna åtnjuta fördelarna med våra produkter och lösningar.

- Siamantaka AB kan även skräddarsy produkter med tanke på speciella funktioner, design och loggo

Vi strävar efter att förse marknaden med de mest pålitligaste, hållbara, miljövänliga, kvalitativa, produkter som ska kännas total ekonomiska för kunden och vara lönsamma för återförsäljaren.

Varmt välkomna att kontakta oss!

Skicka meddelande till grossisten