Adress:
Skinngrossen - Grossist Skinnjackor
Ripavägen 2
29635   ÅHUS

Telefon:

0702-8080XX

Visa numret

Registrerad under bransch:

  • Kläder
  • Motorsport

Varumärken:

  • Dimondy
  • Glassly

Skinngrossen - Grossist Skinnjackor

Vi är en grossist för dam och herr skinnjackor, skinnvästar och allväderskläder i absolut högsta skinn kvalité! Vi har även ett kvalitativt utbud utav Mc kläder där vi jobbat stenhårt på att alltid sätta säkerheten i första rummet

Vi kompromissar inte med kvalitén, hos oss köper Ni "ALLTID" varor till "HÖGSTA" kvalitén både vad gäller material och sömnad.

Vi köper det mesta av våra mc-kläder direkt från tillverkarna och därför kan vi erbjuda samma kvalitet, som mer etablerade märken, men till lägre pris.
Vi arbetar alltid mycket aktivt tillsammans med våra leverantörer för att förbättra våra produkter – både kvalitets- och säkerhetsmässigt. När du handlar hos oss kan du därför tryggt räkna med att du får kvalitetsprodukter avsedda för aktiv motorcykelåkning.

MC Kläderna, fashion dam och herr kläder i högkvalitéts skinn.

Våra MC-kläder är tillverkade i skinn eller textil av mycket hög kvalitet, för att uppfylla alla krav ni kan tänkas ställa på dem. Vi jobbar bara med välkända tillverkare, som kan garantera en jämn och hög kvalitet på sömnadsarbetet samt skinn kvalitén. Våra modeller är dessutom speciellt utvalda för att passa dig, både kille och tjej. Vi har många olika modeller i både dam- och herrstorlekar. Vi har plagg sydda för att passa på såväl små damer som stora herrar och omvänt.

Kontakta oss gärna med dina frågor och feedback!

Skicka meddelande till grossisten