Grossistens logotype

Adress:
LEDteknik i Borås AB
LIEVÄGEN 13
513 50   SPARSÖR

Telefon:

033-43005XX

Visa numret

Registrerad under bransch:

  • Belysning

Varumärken:

  • M-Spot
  • M-Spot Integrated
  • Moled

LEDteknik i Borås AB

Ledteknik AB är en grossist specialiserad på led-stripes, led-paneler, transformatorer, kablage och helhetsleverantör av allmänna eller helt kundanpassade LED-belysningslösningar.

Vi har valt att fokusera på LED ( Light Emitting Diodes) och närbesläktade produkter, som drivare, kablage, profiler, armaturhus och kontaktdon, som grund till alla våra lösningar. Vi har specialiserat oss på att lösa kundspecifika problem där standardlösningar inte duger. Hos oss kan ni få en skräddarsydd lösning för alla behov, med fokus på enkel montering, driftsäkerhet och totalekonomi.

Vi kan erbjuda våra kunder en komplett service, från ide till färdig produkt. Vi har under åren byggt upp en samlad verksamhet hos oss, som gör det möjligt att hjälpa till med rådgivning, kundanpassa produkter, montering, ljusmätning, prototyp och verktygsframställning m.m, allt under ett tak för våra kunder ska få den bästa och mest effektiva servicen.
- Flexibla & Snabba
- När du vill ha det bästa
- Där kraven är höga

Ljusmätning

Vi har byggt ett komplett och modernt ljuslabb på Ledteknik. Genom detta, har vi möjlighet att tillhandahålla full dokumentation av våra eller andras belysningslösningar. Vi hjälper även till om ni vill ha hjälp att mäta upp era egna armaturer.

Montering / Kundanpassning.

Fördelarna är många med att låta oss delmontera eller helt färdigställa en produkt. Vi har många industrikunder som uppskattar att få en komplett lösning levererad, snabbt klar att monteras på ett enkelt sätt, detta sparar både pengar och tid.

- Mindre artiklar att hålla ordning på.
- Färre leverantörer.
- Snabbare och enklare montering.
- Säkrare leveranser

Konstruktion / Rådgivning.

Vi har stor erfarenhet av belysningslösningar från ett brett fält av kunder, inredningsföretag, mäss byggare, arkitekter, elinstallationsbolag och industrispecifika lösningar för industrikunder, inom ett stort antal och varierande branscher. Denna erfarenhet, tillsammans med ett starkt samarbete med både svenska och utländska ingenjörer, innebär att vi är väl rustade för att vägleda våra kunder med rådgivning, konstruktionsförslag och prototypkonstruktion. Enkelt uttryckt från idé till färdig produkt.

Våra mest visade produkter:

Visa fler

Skicka meddelande till grossisten