Grossistens logotype

Adress:
Yabelo AB
Färögatan 6
16440   KISTA

Telefon:

073-37024XX

Visa numret

Registrerad under bransch:

  • Barnartiklar
  • Barnkläder
  • Kläder
  • Skor
  • Väskor

Yabelo AB

Yabelo är en online B2B-grossist och distributör av skor, kläder och modeaccessoarer från kända märken till återförsäljare över hela världen.

Vi är ledande leverantörer av grossistmode, inklusive ett brett utbud av märkeskläder, skor, väskor, smycken och tillbehör såsom bälten, solglasögon, klockor, halsdukar, hattar, mössor, plånböcker och mycket mer.

Alla våra grossistpartier köps från länder i hela Europa och görs tillgängliga för återförsäljare runt om i världen. Vi säljer bara helt nya artiklar köpta direkt från tillverkare och återförsäljare på de europeiska marknaderna.

Om du är en butiksägare, en online affärsägare eller en enskild säljare på plattformar som Amazon och EBay, kommer Yabelo att vara din idealiska affärspartner. Du kommer att få tillgång till en stor mängd modekläder och tillbehör som du enkelt kan beställa för snabb leverans.

Yabelo hjälper dig att få tillgång till det största urvalet av modeartiklar för försäljning till oöverträffade priser från hundratals europeiska märken. Håll dig uppdaterad om de senaste produkterna på marknaden och behåll lager fyllt till de lägsta kostnaderna.

Skicka meddelande till grossisten